Podjetje BS-Tech d.o.o. se ukvarja z ekspertnim delom na področju kovinarstva ter obdelave kovin. V to področje spada varjenje po različnih postopkih ter ekspertna ključavničarska in cevarska dela. Podjetje je prisotno na domačem in tujem trgu.

Podjetje BS-Tech d.o.o. je v letu 2018 ustvarilo več kot 200.000 EUR prihodkov na tujih trgih. Zavedamo se, da ima podjetje še velik potencial za nadaljnjo rast in razvoj. Za uspeh na tujih trgih je po našem prepričanju izjemnega pomena dobra prepoznavnost podjetja, jasen prikaz inovacij, odlični opisi rešitev in grafična predstavitev inovativnih rezultatov.

Zavedamo se, da je ključno medsebojno zaupanje tako med poslovnimi partnerji, kot tudi med zaposlenimi. Zato veliko časa in energije posvečamo tudi medsebojnim odnosom in medsebojnem zaupanju.

Podjetje nenehno vlaga v sodobnejšo tehnologijo in izpopolnjevanje našega znanjaPovečujemo produktivnost in tako vplivamo na konkurenčnost naših izdelkov in storitev. Naše storitve opravljamo na terenu doma in v tujini. Visoka kvaliteta del in pravočasnost izvedbe sta glavni vodili našega delovanja.

Usposabljanja

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite novosti!